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Registros recuperados : 257 | |
1. | | OLIVEIRA, C. S.; ROSA, P. M. da S.; ALVES, B. R. C.; MONTEIRO, C. A. S.; LEAL, G. R.; GUEDES, P. H. E.; CAMARGO, A. J. dos R.; SARAIVA, N. Z. Luteinizing hormone secretion, ovulatory capacity, and oocyte quality in peripubertal Gir heifers. Zygote, v. 31, n. 4, p. 342-349, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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3. | | CHAVES, A. C. S. D.; BRAGANÇA, I. A.; ROSA, P. M.; SÁ, D. de G. C. F. de; GOMES, F. dos S.; CABRAL, L. M. C. Avaliação do efeito corante de polpa de juçara atomizada em sorvete e iogurte de frutas vermelhas. In: SIMPÓSIO LATINO AMERICANO DE CIÊNCIA DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 15., 2023, Campinas. A revolução da ciência de alimentos e nutrição: alimentando o mundo de forma sustentável: caderno [eletrônico] de resumos. Campinas: Galoá, 2023. Pôster 164512. SLACAN. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. | | OLIVEIRA, C. S.; ROSA, P. M. da S.; CAMARGO, A. J. dos R.; FERES, L. F.; SARAIVA, N. Z.; OLIVEIRA, L. Z.; CAMARGO, L. S. de A. Outstanding Gir oocyte donors: how does individual factor affect in vitro embryo production efficiency? Animal Science Journal, v. 94, e13862, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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7. | | ROSA, P. M.; GOMES, F. dos S.; CHAVES, A. C. S. D.; SÁ, D. de G. C. F. de; FERREIRA, J. C. S.; TONON, R. V.; CABRAL, L. M. C. Application of powdered juçara pulp as a natural colorante in ice cream and its sensory and functional potenteial evaluation. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 3., 2022, Campinas. Personal nutrition, ageing and food science: proceedings. Campinas: Unicamp, 2022. 2 p. 154383. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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8. | | PROENÇA, C. E. B.; AMORIM, B. S.; ANTONICELLI, M. C.; BÜNGER, M.; BURTON, G. P.; CALDAS, D. K. D.; COSTA, I. R.; FARIA, J. E. Q.; FERNANDES, T.; GAEM, P. H.; GIARETTA, A.; LIMA, D. F.; LOURENÇO, A. R. L.; LUCAS, E. J.; MAZINE, F. F.; MEIRELES, L. D.; OLIVEIRA, M. I. U.; PIZZARDO, R. C.; ROSA, P. O.; SANTANA, K. C.; SANTOS, L. L. D.; SANTOS, M. F.; SOUZA, M. C.; SOUZA, M. A. D.; STADNIK, A.; STAGGEMEIER, V. G.; TULER, A. C.; VALDEMARIN, K. S.; VASCONCELOS, T. N. C.; VIEIRA, F. C. S.; WALTER, B. M. T.; SOBRAL, M. Myrtaceae Juss. In: FLORA do Brasil 2020. Rio de Janeiro: Jardim Botânico, [2021]. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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10. | | VERLY, O. M.; OLIVEIRA, I. M. M. de; SANTOS, C. T. F. dos; FIALHO JUNIOR, L. L.; ROSA, P. R.; CHAVES, A. G. S.; FRANCO, F. M. Caracterização florística e fitossociologia de um fragmento de Cerradão em Cáceres, Mato Grosso. Pesquisa Florestal Brasileira, Colombo, v. 40, e201801742, 2020. 13 p. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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11. | | ROSA, P. R.; ARAUJO, G. G. L. de; TURCO, S. H. N.; MORAES, S. A. de; ALVES, J. N.; GOIS, G. C.; SANTOS, R. D. dos; CAMPOS, F. S. Ingestive behavior and physiological parameters of Sindhi heifers receiving saline water. Journal of Agricultural Science, v. 11, n. 4, p. 381-394, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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12. | | OLIVEIRA, C. S.; BARROS, B. A. F. de; MONTEIRO, C. A. S.; ROSA, P. M. S.; LEAL, G. R.; SERAPIÃO, R. V.; CAMARGO, L. S. de A. Individual assessment of bovine embryo development using a homemade chamber reveals kinetic patterns of success and failure to reach blastocyst stage. Systems Biology in Reproductive Medicine, v. 65, n. 4, p. 301-311, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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13. | | ROSA, P.; RAGAGNIN, M.; GARCIA, J. M. J.; OLIVEIRA, C. S. Cytoplasmic granules in oocytes do not influence embryonic and early fetal development in bovine. In: ANNUAL MEETING OF THE BRAZILIAN EMBRYO TECHNOLOGY SOCIETY, 33., 2019, Ilha da Comandatuba, BA. Proceedings... Ilha da Comandatuba, BA: SBTE, 2019. p. 609. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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14. | | OTT, L. C.; SCHAFHAUSER JUNIOR, J.; BORTOLINI, F.; SILVA, J. L. S. da; ROSA, P. P.; FIOREZZE, V.; SCHEIBLER, R. B.; RIZZO, F. A. Cinética digestiva de silagens de genótipos de sorgo forrageiro (Sorghum bicolor (L.) Moench) utilizando a técnica in situ. Revista electrónica de Veterinaria, v. 19, n. 5, p. 1-11, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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15. | | OTT, L. C.; SCHAFHAUSER JUNIOR, J.; BORTOLINI, F.; SILVA, J. L. S. da; ROSA, P. P.; PINHEIRO, L.; LOURENÇO, L. A.; RÖSLER, D. C. Composição química e valor nutritivo da silagem de genótipos de sorgo. Revista electrónica de Veterinaria, v. 19, n. 5, p. 1-11, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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16. | | ROSA, P. M. S.; MONTEIRO, C. A. S.; LEAL, G. R.; CAMARGO, A. J. R.; SERAPIÃO, R. V.; LIMA, M. R.; GARCIA, J. M.; OLIVEIRA, C. S. Association of two epigenetic modulators on the initial development of female bovine embryos. Animal Reproduction, v. 15, n. 3, p. 484, 2018. Edição dos proceedings do 32º Annual Meeting of the Brazilian Embryo Technology Society, Florianópolis, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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17. | | OTT, L. C.; SCHAFHAUSER JUNIOR, J.; BORTOLINI, F.; SILVA, J. L. S. da; ROSA, P. P.; RÖSLER, D. C.; VALGAS, R. A.; SOUZA, A. P. B. Avaliação agronômica de genótipos de sorgo para produção de silagem. Revista electrónica de Veterinaria, v. 19, n. 5, p. 1-8, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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18. | | GUEDES, P. H. E.; ROSA, P. M. S.; DIAS, H. R. S.; SERAPIÃO, R. V.; CAMARGO, A. J. R.; FREITAS, C. de; NOGUEIRA, L. A. G.; PINNA. A. E.; SILVA, J. V. G.; MARQUES, S. C. S.; OLIVEIRA, C. S. Morphometry after implantation of bovine embryos submitted to thermal stress during IVP. Animal Reproduction, v. 15, n. 3, p. 479, 2018. Edição dos proceedings do 32º Annual Meeting of the Brazilian Embryo Technology Society, Florianópolis, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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19. | | ANGELO, I. D. V.; ZANELA, M. B.; RIBEIRO, M. E. R.; ROSA, P. P.; HEISLER, G. Efeito da agitação, local de coleta e tempo de resfriamento na qualidade do leite de vacas Jersey - Effect of agitation, gathering place and cooling time on milk quality of Jersey cows. Revista electrónica de Veterinaria, v. 19, n. 5, p. 1-15, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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20. | | ALVES, J. N.; ARAUJO, G. G. L. de; G. NETO, S.; VOLTOLINI, T. V.; SANTOS, R. D. dos; ROSA, P. R.; GUAN, L.; McALLISTER, T.; NEVES, A. L. A. Effect of increasing concentrations of total dissolved salts in drinking water on digestion, performance and water balance in heifers. Journal of Agricultural Science, v. 155, p. 847-856, 2017. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 257 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrossilvipastoril. |
Data corrente: |
06/11/2018 |
Data da última atualização: |
06/11/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 3 |
Autoria: |
TESK, C. R. M.; PEDREIRA, B. C. e; PEREIRA, D. H.; PINA, D. dos S.; RAMOS, T. A.; MOMBACH, M. A. |
Afiliação: |
C. R. M. TESK, UFMT, SINOP; BRUNO CARNEIRO E PEDREIRA, CPAMT; DALTON HENRIQUE PEREIRA, UFMT, SINOP; Douglas dos Santos Pina, UFBA; T. A. RAMOS, UFMT, SINOP; MIRCEIA A. MOMBACH, UFMT, CUIABA. |
Título: |
Impact of grazing management on forage qualitative characteristics: a review. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Scientific Electronic Archives, v. 11, n. 5, p. 188-197, 2018. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The main system for feeding cattle in Brazil is the forage-based. It happens due to low cost and high potential of forage production, which can be widely explored in a tropical climate country. Although, the nutritive value of the forage oscillates according to the grazing management. The success in production is related to the three main stages: herbage growth, consumption by grazing animals and conversion into animal product, maximizing profitability while providing sustainability. Thus, the objective with this literature review is to address detailed information on how grazing management can affect qualitative indicators of forage plants. |
Palavras-Chave: |
Canopy vertical structure; Forage accumulation; Forage stratum. |
Thesaurus NAL: |
Canopy; Nutritive value. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/185519/1/2018-cpamt-bruno-pedreira-grazing-management-forage-qualitative.pdf
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Marc: |
LEADER 01357naa a2200241 a 4500 001 2098901 005 2018-11-06 008 2018 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aTESK, C. R. M. 245 $aImpact of grazing management on forage qualitative characteristics$ba review.$h[electronic resource] 260 $c2018 520 $aThe main system for feeding cattle in Brazil is the forage-based. It happens due to low cost and high potential of forage production, which can be widely explored in a tropical climate country. Although, the nutritive value of the forage oscillates according to the grazing management. The success in production is related to the three main stages: herbage growth, consumption by grazing animals and conversion into animal product, maximizing profitability while providing sustainability. Thus, the objective with this literature review is to address detailed information on how grazing management can affect qualitative indicators of forage plants. 650 $aCanopy 650 $aNutritive value 653 $aCanopy vertical structure 653 $aForage accumulation 653 $aForage stratum 700 1 $aPEDREIRA, B. C. e 700 1 $aPEREIRA, D. H. 700 1 $aPINA, D. dos S. 700 1 $aRAMOS, T. A. 700 1 $aMOMBACH, M. A. 773 $tScientific Electronic Archives$gv. 11, n. 5, p. 188-197, 2018.
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Registro original: |
Embrapa Agrossilvipastoril (CPAMT) |
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